21 Multiservice är baserade i Järfälla

Vi på 21 Multiservice har vårt kontor på Magnusvägen 4A i Järfälla. Vi har ett mycket brett utbud av tjänster. Det inkluderar bland mycket annat snickeritjänster, flytthjälp, trädfällning, stubbfräsning, snöskottning, fönsterputsning, målning, trädgårdsskötsel, bortforsling, golvslipning och golvvård. Oavsett vilken av dessa tjänster du är intresserad av är det oss du ska kontakta. Vi älskar vårt jobb, och tar oss an samtliga uppdrag med en stor entusiasm!

Vi erbjuder jour

Har du något som du akut behöver hjälp med? Då kan vi med glädje meddela dig att vi på 21 Multiservice även erbjuder jourservice. Oss kan du därför kontakta för att få hjälp oavsett vilken tid på dygnet det gäller. Även om det är mitt i natten kan du förvänta dig förstklassig hjälp av oss!

Miljöaspekten

Miljöaspekten är något som vi på 21 Multiservice tar på största allvar. Just därför kan vi alltid erbjuda en miljövänlig service. När det gäller våra städtjänster använder vi oss till exempel bara av miljövänliga rengöringsmedel. Vi är också ett företag som källsorterar och återvinner.