Vad behöver du hjälp med?

En av de tjänster vi kan förse dig med är snickeritjänster, men det är långt ifrån den enda. Läs mer om våra tjänster här nedan.

img

Snickare

Vi kan förse dig med snickare som är utbildade och erfarna. De kan därför ta sig an flera olika typer av uppdrag. Det kan handla om allt från större byggprojekt och renoveringar till tillverkning av inredning och möbler.

img

Trädfällning

Har du ett träd som du behöver hjälp med att fälla? Då är också detta något som vi finns här för att hjälpa dig med. Vi utför våra trädfällningar på ett säkert sätt som innebär att varken personer eller byggnader riskerar att komma till skada.

img

Städhjälp

Du kan även få städhjälp av oss. Det kan bland mycket annat handla om att vi hjälper dig med att städa i ditt hem, på ditt kontor, att vi sköter din flyttstädning åt dig, eller att vi rengör dina fönster.

img

Flytthjälp

Ytterligare en tjänst som vi erbjuder är flytthjälp. Vi hjälper dig med att packa ner dina saker, med tunga lyft, med transport, och med uppackning. Som tidigare nämnt kan vi även sköta din flyttstädning åt dig.